Bestil taxa på

89 48 48 48 Hent vores gratis app hvid pil

Privat

Velkommen hos Aarhus Taxa – vi er her altid for dig.

Hos Aarhus Taxa står vi til rådighed i alle døgnets 24 timer. Du siger bare til.

Uanset om du skal ud eller hjem, til koncert eller i kolonihaven, så er vores kundecenter altid klar ved telefonerne, og vores biler er altid på gaden - parate til at køre dig, hvorhen du ønsker.

I de perioder, hvor vi har allermest travlt, beder vi om din tålmodighed og forståelse. Vi gør vores bedste for at sørge for, at alle kunder får den ønskede vogn til tiden

 

Vi har også en vogn der passer til dit behov

Skal du have kontrabassen, cyklen, hunden eller mormor og rollatoren med, så ring og fortæl os om det, så finder vi en vogn, der passer til opgaven.

Vi har både almindelige biler og stationcars. Vi har store transportere, som kan tage kørestole eller op til otte passagerer med ad gangen. Vi har partytaxaer, liftvogne og el-biler. Fælles for dem alle er, at de er velholdte og pæne.

 

Vi yder den bedste service

Vi bestræber os altid på at give dig en god oplevelse, når du vælger at køre med os. Vores chauffører gør, hvad de kan for at sikre, at turen lever op til dine forventninger. Vi hjælper dig med din bagage og sørger for, at du kommer sikkert og trygt fra A til B.

Du kan hurtigt og nemt bestille en vogn via vores app, og vores medarbejdere på kundecenteret sidder klar døgnet rundt til at modtage din bestilling på telefonen. Hvis du undrer dig over, at vi spørger om mange ting, så er det fordi, vi vil sikre os, at du får det, du har brug for. 

 

Lej en taxa

Hvis du har brug for at have en bil med chauffør til din rådighed over en længere periode, så kan du leje en hos os i op til otte timer ad gangen. Vognen er i det lejede tidsrum alene til rådighed for dig og dine gæster, og chaufføren er indstillet på at give jer den bedst tænkelige oplevelse.

Vores storvogne kan transportere op til otte passagerer ad gangen, og de kan bruges til alt fra shuttle-service, sightseeing, festkørsel m.m.

Læs mere om vores vogntyper og kontakt os, hvis du vil vide mere.

Aarhus Taxa - Så er du godt på vej

Hvad kan vi hjælpe med?
Fandt du ikke hvad du søgte? Skriv til os grøn pil