Bestil taxa på

89 48 48 48 Hent vores gratis app hvid pil

Erhverv

Som erhvervskunde hos Aarhus Taxa kører du altid på Business Class

Der er mange fordele i at tegne en erhvervsaftale med Aarhus Taxa, og du kan få en, der passer til netop din virksomheds behov.

Vi tilbyder:

  • Fast prisaftale
  • Fleksibel fakturering
  • Kørsel af høj kvalitet og god service
  • Forskellige muligheder for bestilling
  • Kørsel af vigtige hasteforsendelser
  • Mulighed for leje af taxa over længere tid 

 

Med en firmaaftale hos Aarhus Taxa er du sikret høj kvalitet og service, når din virksomheds medarbejdere og samarbejdspartnere skal fra A til B.

 

Konkurrencedygtige priser

Vores priser er konkurrencedygtige i forhold til offentlige transportmidler på lange ture, hvis der er flere personer med i vognen. Desuden leverer vi dør-til-dør-service og samler gerne flere op på vejen.

 

Behagelig og sikker kørsel

Vores priser er fastsat ud fra en såkaldt paralleltakst, som baseres på turens varighed og antallet af kilometer. Det medvirker til behagelig og sikker kørsel, da indtjeningen i bilen ikke øges i takt med farten.

 
Kvalitet og service

Vi stiller høje krav til vores Business Class-chaufførers service og fremtoning. Ønskes en chauffør, der kan tale engelsk eller tysk, kan dette også imødekommes. Med en erhvervsaftale får du en ren og pæn vogn hurtigst muligt.

Du kan forvente, at chaufføren ankommer 5 minutter før tid og henvender sig i receptionen eller via telefon, hvis dette aftales. Chaufføren hjælper naturligvis også med eventuel bagage.

Nemt at administrere

Din virksomhed får sit eget login og kan bestille via vores hjemmeside. Du kan også få et særligt telefonnummer og en kode til vores autobooking-system. Hvis du foretrækker det, er du også altid velkommen til at kontakte os direkte på vores kundecenter, hvor der er døgnåbent.

Hasteforsendelser

Har du brug for at få vigtige forsendelser frem i en fart, kan du trygt stole på os. Vi sørger for, at dine hasteforsendelser kommer hurtigt og sikkert frem til modtageren.
 

Lej en taxa

Har du brug for at have en bil med chauffør til din rådighed over en længere periode, så kan du leje en storvogn eller en almindelig taxa hos os.

Du kan booke en vogn i op til otte timer ad gangen. Vognen er i det lejede tidsrum alene til rådighed for dig og dine gæster, og chaufføren er indstillet på at give jer den bedst tænkelige oplevelse.

Vores storvogne kan transportere op til otte passagerer ad gangen, og de kan bruges til alt fra shuttle-service, sightseeing, firmaudflugter m.m.

Kontakt vores salgsafdeling og hør nærmere. 

Konto hos Aarhus Taxa 

Som erhvervskunde kan du få en konto hos Aarhus Taxa, hvorfra taxakørslen afregnes. 

Få et tilbud

Ønsker du at høre mere om din virksomheds muligheder for en erhvervsaftale, er du meget velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på telefon 89 48 48 89 eller via mail salg@aarhus-taxa.dk

 

Aarhus Taxa - Så er du godt på vej

Hvad kan vi hjælpe med?
Fandt du ikke hvad du søgte? Skriv til os grøn pil